Biografklubben Dagmar Bio´s stille succes

Endnu en generalforsamling er overstået og endnu en sæson med film næsten hver uge er gået.
Det går godt i biografklubben, medlemstallet er stabilt og økonomien viser et lille overskud igen i år.
Dog har formanden for biografklubben og medstifter af klubben, Leif Jørgensen måtte melde afbud til generalforsamlingen, pga. sygdom, og derfor var det Elin Støttrup der holdte formandens beretning.
Leif Jørgensen meldelte allerede sidste år at han ikke ønskede at genopstille, istedet blev Steen Helligsø indvalgt i bestyrelsen. Som efterfølgende konstituerede sig som følger:
Formand Elin Støttrup. næstformand Dorte West, kasserer Aksel Hostrup, og menige medlemmer Kirsten Merrild og Steen Helligsø
Læs formandens beretning ved klik under her

Formandsberetning
Ved sidste generalforsamling var der genvalg på alle poster, og vi konstituerede os som følger:
Formand: Leif
Næstformand og sekretær: Dorte
Kasserer: Aksel
Menigt medlem: Kirsten
Menigt medlem: Elin

Der blev i det forløbne år ændret lidt på opgavefordelingen, da vi valgte at bruge flere kræfter på “markedsføring”. Vi er blevet mere aktive på Dagmar Bios Facebook side, og vi kan se, at vi på denne måde når ud til rigtig mange mennesker. Desværre har det ikke rigtig vist sig i antallet af biografgængere endnu, men vi har et håb om, at det ændrer sig i den kommende sæson.

Medlemstal: Vores medlemstal er nogenlunde uforandret i forhold til tidligere år. Vi er glade for opbakningen – mange tak for den. Men der er plads til flere, så prik lige til naboen 🙂

Medlemskort:
Igen i år var det positivt med vores lille arrangement i Brugsen. Vi satser på, at vi gentager succesen igen i år. Vi skal nok skrive til jer på Facebook og nyhedsbrev, hvornår vi kan træffes i Brugsen.
Og som altid har I også mulighed for at forny medlemskabet i aften. Det vil også være muligt at overføre kontingentet til vores bankkonto eller betale via Mobile Pay. Så kan medlemskortet afhentes her i Dagmar Bio, når sæsonen starter op igen.
De, som ikke har betalt inden starten af august, vil få besøg af os.

Repertoire:
Som altid har vi vist cirka 1 film om ugen. Vi forsøger at ramme et bredt udvalg og forskellige genrer. I filmudvalget er vi altid opmærksomme på, hvilke film der kan være gode til vores lille biografklub, men man er altid meget velkommen til at komme med forslag. Vi kunne godt tænke os at vise film, som også kunne tiltrække de unge mennesker i byen. Det er så hyggeligt, når de mødes hernede til eksempelvis Star Wars eller Dead Pool.

Doxbio:
Den forgangne sæson har været lidt stille med Doxbio. Der sker nogle ændringer med Doxbio lige i øjeblikket, og vi ved ikke rigtig, hvad det ender med. Hold øje med hjemmesiden og Facebook, her opdaterer vi om Doxbio.
I morgen torsdag viser vi Doxbio filmen Western Arabs. Den viser den splittelse, man kan opleve som araber i Danmark. Omar Shargawi er for dansk til at være araber og for arabisk til at være dansk. Der er som altid kaffe og kage efter filmen. Betaling ved indgangen, ingen billetbestilling på forhånd denne gang.
Den store danske dokumentarfilm verden har fået øjnene op for Dagmar Bio, så selv om Doxbio måske ikke fortsætter, så er der masser af muligheder for, at vi stadig kan vise dokumentarfilm, da flere produktionsselskaber er begyndt at kontakte os med deres film.

Mail:
Vi er begyndt at bruge biografklubbens egen email til udsendelse af nyheder. Desværre har jeg nogle enkelte emailadresser, der ikke virker, så jeg vil meget gerne lige høre fra jer, hvis I ikke har fået eksempelvis indkaldelsen til generalforsamlingen. Så sørger jeg for at få den korrekte email registreret.

Kommende sæson:
Filmudvalget har været samlet og lavet en bruttofilmliste. Der er mange nye gode film imellem, men programmet er ikke helt på plads endnu. Så snart vi har de første film på plads, skal vi nok offentliggøre dem på Facebook og hjemmesiden.
Den nye sæson starter som altid primo september og slutter ultimo april 2020 med generalforsamlingen.

Frivillige:
Tak til alle vores frivillige. Der var ikke nogen biografklub, hvis ikke I havde lyst til at være med. Så der skal lyde en stor tak til jer for at være med i familien.

Bestyrelsen:
Leif meddelte allerede sidste år, at denne sæson ville blive hans sidste i bestyrelsen for Biografklubben Dagmar Bio. Vi vil gerne takke Leif for hans store indsats for biografklubben gennem hele dens eksistens. Det bliver en tung arv at løfte, men vi vil gøre vores allerbedste for at passe på hans “barn”.
Tak til resten af bestyrelsen for et godt samarbejde.

Konstituering:
Formand: Elin
Næstformand: Dorte
Kasserer: Aksel
Menigt medlem: Kirsten (kiosk og frivillige)
Menigt medlem: Steen (teknik og film)