Julekoncerten i Dagmar Bio med Kurt Ravn, er allerede udsolgt

Kurt Ravn er en mand, som kan synge hele jule-repertoiret – både de stille, de høje, de dybe, de sjove og de smukke.
Og datoen er fredag d. 20. december 2019 kl. 20. Og noget tyder på at det er et populært valg, da der allerede efter 8 timer var totalt udsolgt.
Siden Kurt Ravn blev uddannet fra Statens Teaterskole i 1973, har han markeret sig som en særdeles talentfuld og alsidig skuespiller og sanger med det folkelige gennembrud som ”Røde” i Matador. Sideløbende med de mange ……

roller på teater, film og tv har han dyrket sin musikalske karriere med koncerter i hele landet. Han har givet koncerter i utallige sammenhænge lige fra klaverakkompagnement til de store symfoniorkestre og gjort sig fornemt bemærket i musicalgenren med hovedroller i bl.a. West Side Story, Atlantis, Chess og Les Misérables. Men også visekunsten mestrer Kurt Ravn, og her er hans storfavorit Evert Taube. I operaens verden har Kurt Ravn også været på spil, højdepunktet her var partiet som hr. Leonard i Carl NielsensMaskerade med opførelser i København, Bruxelles og Wien.