Flot Naturrum i Sdr. Omme blev indviet lørdag d. 11. maj

Foto: Lyngposten

Naturrum er en ny bygning på ca. 380 m2, som afløser den gamle spejderhytte, og fortsat skal bruges som spejderhus for Sdr. Omme spejdere og Det Danske spejderkorps. Det skal også som være med til at få folk ud i naturen og give institutioner, foreninger og virksomheder  med flere mulighed for at leje lokalerne eller dele af dem til friluftsaktiviteter, oplyser Lenni Andersen fra Naturrums bestyrelse.
Naturrum har koste omkring 8 mio. kr. og er blevet støttet at en lang række donorer …..

hvoraf de tre største er Billund Kommune med 2 mio Kr., Underværker-Realdania med 800.000 Kr. og Friludtsrådet med 250.000 Kr. Selve byggeriet er blevet udført af professionelle, men en stor del af det udendørs anlæg og del indendørs er udført af frivillige.
Der var omkring 500 med til indvielsen i lørdags, som ligger på Skovvej 12 7260 Sdr. Omme har hjemmesiden: www.naturrum-sdr-omme.dk

Stort tillykke her fra Sdr. Felding til Sdr. Ommes flotte og imponerende Naturrum.

Læs mere i Lyngposten side 8 og 9

Lenni Andersen Kasserer i Naturrums bestyrelse