Kristen musikfestival udvider – igen

Pressemeddelse fra Å-Festivalen
Å-festival slår deltagerrekord og udvider både koncertteltet og campingpladsen.
Selvom Å-festival i år runder 29 år, så oplever de stadig vokseværk. Den glædelige nyhed har fået dem til at handle. I år har de derfor opgraderet koncertteltet, så der nu er plads til ca. 3.000 mennesker. Desuden bliver campingpladsen udvidet med 200 enheder, og allerede inden dette års Å-festival bliver afholdt, er  …..

halvdelen af de nye pladser afsat.
– Vi kan se, at vores arbejde med de ældre gæster har båret frugt. Det er fantastisk, at unge mennesker bliver ved med at komme tilbage for at opleve det unikke fællesskab, vi har på Å-festival. Her er der plads til alle. Med udvidelsen får vi ikke bare plads til flere gæster, men også mere plads til Jesus, fortæller formanden for Å-festival, Leif Larsen med et glimt i øjet.
Det er ikke kun pladsen, der i de seneste år er udvidet. Der er flere koncerttilbud i koncertteltet, i byen og på caféscenen. Desuden er der flere seminartilbud, så der er noget for alle. Disse ting foregår blandt andet på festivalpladsen men også i Sdr. Felding by.
Det er en vigtig pointe, uddyber Leif Larsen:
– Å-festival er et projekt, vi inviterer hele Sdr. Felding by til at deltage i. Det er en central del af Å-festival-DNA’et, at der er plads til alle, uanset hvem du er, eller hvad du tror på.
——-
FAKTA OM Å-FESTIVAL

  • Å-festival er Danmarks største kristne musikfestival med over 4.000 besøgende
  • Festivalen afholdes i pinsen den 7.-10. juni 2019
  • Å-festival afholdes for 29. gang i Sdr. Felding
  • Der er gratis adgang til alle koncerter på Å-festival
  • Pladsen kan rumme op til 775 enheder, hvilket er 200 mere end i 2018
  • Koncertteltet rummer nu hele 2.840 siddepladser
  • Å-festival drives udelukkende af frivillige ildsjæle
  • Å-festival arrangeres af IMU & Indre Mission ud fra Sdr. Felding Missionshus samt repræsentanter fra Indre Missions arbejde på landsplan.

Se det udførlige program og meget andet på vores hjemmeside www.aa-festival.dk og følg med på FACEBOOK aafestivalofficial
Festivalplads: Sdr. Felding stadion // Sdr. Feldingvej 55 // 7280 Sdr. Felding
Pladsreservation: Kun via www.aa-festival.dk

 
 
Sendt ind på Å-festivals vegne

Formand: Leif Larsen – mobil 27 14 81 14

damgaardlarsen@fibermail.dk