Afskedsgudstjenester af Orla og afskedssammenkomst for Orla og Ester

Orla, Britt og Ester Villekjær

Indlæg af Grethe Kamstrup
I går den 16/6 2019. holdt Orla Villekjær sin afskedsprædiken i Sdr. Felding Kirke kl. o9.30 og i Troldhede Kirke kl. 11.00. Efterfølgende var menighedsrådene for Sdr. Feldings og Troldhede vært ved en afskedssammenkomst for Præsteparret Ester og Orla Villekjær.
Der var rigtig mange der havde lyst til, at tage afsked med parret, og der var mange ….

der var oppe og holde tale for dem.
Velkomst var ved Marianne Søndergård fra Sdr. Felding Menighedsråd og Hans Kristensen fra Troldhede Menighedsråd. Der også var toastmaster, det gjorde han virkeligt godt, der var mange navne, at holde styr på.
Første taler var Anne Marie Jensen formand for Sdr. Feldings Menighedsråd og derefter Hans Kristensen formand for Troldhede menighedsråd.
Kirkeklovnen v/ Bent Nielsen kom med et indslag, hvor der var en gave til Orla, det var en “rollator”, mens  Ester fik en pose “slik”
Anne Marie Nielsen, tidligere formand for Troldhede Menighedsråd, var næste taler. Personalet for begge sogne  optrådte med sang for Orla.
Gospelkoret sang ligesom de også gjorde i Kirkerne.
Christina og Marianne (Ester og Orla´s piger) holdt en meget smuk og rørende taler for deres forældre.
Øvrige talere var Lena fra Indre Mission i Sdr. Felding, Bodil Madsen tidligere kordegn og sekretær for Orla,
formand for indre Mission i Troldhede Marius Kristensen, Martin Arnbjerg, tidligere medlem af menighedsrådet i Sdr. Felding, der var med i menighedsrådet da Orla blev ansat, Klaus Møbjerg, præst i Assing og kollega til Orla, Lene Birkmose, præst i Nr. Vium/Herborg sogne, Leif Larsen Sdr. Felding, formand for Å-Festivalen, Jens Mortensen Troldhede, Bent Woller Troldhede, ung leder fra Konfirmandturene til Polen m.m.
Tove Kølbæk og hendes meget dygtige og venlige personale stod for frokosten. Menu: Ananasring med hønsesalat-Tun Musse med dilddressing-fyldte pandekager med salat og dressing-kylling med flødekartofler og flutes, kaffe og småkager. Det var jo som altid lækkert når det er Tove der står for anretningen.