Rejsegilde for udvidelse på Fjernvarmeværket

Fredag eftermiddag blev der afholdt rejsegilde og åbent hus på Sdr. Felding Varmeværk, hvor der blev serveret pølser og øl.
Den nye bygning som er på knap 300 m2 skal bruges til et nyt renseanlæg for det spildevand der kommer ved især rensning af røgen fra forbrændningen. Dertil er kommer der også bad og toilet til de ansatte plus et værkførerkontor og et stort isoleret værksted, med stor portindgang.
Der er tre fuldtidsansatte på ….

fjernvarmeværket og det er driftsleder Tonny Dam Jensen, driftsassisten Stefan Johannesen og driftsassistent Henrik Christensen plus vagtafløser Benny Sahl. Og formand for fjernvarmeværket er Niels Jørgen L. Nielsen.
Udover værket i Sdr. Felding, står de også for driften af Troldhede Fjernvarmeværk, samt hjælper Sdr. Felding Vandværk med praktiske ting.