SF-Pup Crawl er i år d. 18. august og temaet er “En rejse i tiden”

Og på Facebook, kan man læse følgende: Antallet af tilmeldinger stiger og stiger, i takt med at vi så småt nærmer os årets største fest!! Det betyder også, at vi nu har passeret det andet bonusnummer 🎊🏆 Anders Herlev fra Silkeborg ramte nemlig det heldige nr. 76 – TILLYKKEEE!!! Du kan nu se frem til en overdådig partypakke, der med sikkerhed vil gøre dagen ENDNU vildere!!! 🍻🍾
Der er stadig MASSER af billetter tilbage – OG MULIGHED FOR AT RAMME DET SIDSTE BONUSNUMMER og dermed vinde den sidste SF PC Partypakke vi har udloddet 🎉🎈
Meeeeen, for at gøre dagen ekstra fed og for at sørge for, at der kommer nok store, stærke drenge til at tage sig af de skønne prinsesser, cow girls og andre hunkønsvæsner der allerede nu har meldt deres ankomst, laver vi i år en ekstra lille konkurrence 🕺🏼🙋🏼‍♀️
Vi udlodder nemlig en SPECIEL SF PC DRENGERØVSPARTYPAKKE til en tilfældig blandt de næste 10 tilmeldte fyre – der er altså stor chance for at vinde her og blive dagens pub crawl-mand i skysovs 😜🦸🏼‍♂️🥇

Udover at vi alle godt ved, at SF PC er en af årets fedeste dage, er der her hele to grunde til at smide alt hvad I har i hænderne og se at få fingrene i en billet – så SKYND JER NU at få overført de 300 kr. med navn og by til 28 43 82 30 på mobilepay!!
Vi glæder os til at se jer 💃🏼

Se mere her: www.facebook.com/SFPCnu