Sdr. Felding pige med energi og gå på mod

Skrevet af Grethe Kamstrup
Og det er Laila Gydum Nielsen, der bor på Skovbjergvej 22 i Sdr. Felding, hvor hun også har også har Fodklinikken Gydum.
Laila er født i 1981 og er datter af Gitte Gydum og Tage Nielsen (Vardevejens Kiosk), og er uddannet på Vejle og Viborg fodplejerskole, efter at hun egentlig først havde uddannet sig som pædagog.
Laila har altid været meget gymnastik interesseret, og det var nok denne interesse der gav hende lyst til at vide mere om ….

anatomi, fysiologi og generelt sygdomslære, ligesom hun gerne ville vide mere om kroppen og hvordan det hele fungerede.
Laila arbejder i dag som selvstændig fodplejer på Skovbjergvej 22 7280 Sdr. Felding, hvor hun bor med sin lille Datter “Anne-Laura der er 4 1/2 år” Ud over kunder i klinikken, tager hun på hjemmebesøg, samt 1 dag om ugen på Engholm plejehjem her i Sdr. Felding.
Men hun har også andre arbejdsområder og arbejder som vikar om natten på Tjørringhus, hvor de har psykisk og fysisk handicappede børn. Desuden arbejder hun også på et lignende sted i dagtimerne i Holstebro. Laila kan godt lide at arbejde med multihandicappede og især børnene, som hun virkelig brænder for.
Laila er så heldig, at hendes forældre Gitte og Tage kan hjælpe med at passe deres barnebarn
Anne-Laura, når Laila er på natarbejde i Tjørringhus.
Som omtalt er hun meget gymnastisk interesseret, og hun er aktiv i SFGIF, hvor hun har været træner gennem mange år og er formand for gymnastikudvalget.
Laila er et meget aktivt menneske og har en dejlig tilværelse, men ønsker om fremtiden kunne være at få en fast stilling, måske i en børnehave på 15 – 20 timer, tre dage om ugen (max).
Det har været en stor fornøjelse, at tale med Laila hun har en meget stor viden om kroppens anatomi og man mærker hurtigt, at børnene står hendes hjerte nærmest.
Hun bruger meget tid til, at hygge med sin lille datter i en skøn have, når hun har fri til det.
Det vil også fremgå af de billeder jeg fik lov, at tage i hjemmet på Skovbjergvej.