Fastelavnsfest i Det Legende Hus

        
De vindende konger, dronninger, prinser og prinsesser    Vindere af bedste udklædning

 Igen i år var der stor tilslutning til fastelavnsfesten i Sdr. Felding, 315 gæster var der ialt. Det startede med gudstjeneste forrettet af Orla Villekjær, hvor også Gospel Kids og kirkeklovnen medvirkede med stor succes.

Efter gudtjenesten var der så tøndeslagning, hvor unge i alderen 0 – 16 år kunne deltage.

Vinderne blev o-Konge/dronning + prins/prinsesse: 3 år: Signe + Marcus, 4 år: Aron + Lia, 5år: Owen + Sebastian, 6 år: Mads + Katrine, 7 år: Jessica + Otto, 8 år: Emma + Laura, 9 år: Søren + Søren, 10 år: Veronica + Jeppe, 11-12 år: Peter + Freja, 13-16 år: Vera + Sofie.

Og for bedste udklædning var vinderne: 0 år til 0. Kl. Julie, 1.-4. Klasse Aleksej og 5. Klasse  Merle.

Fastelavns boller i overskud afleverede arrangørerne på Engholmen til deres aftenskaffe.