Røde Kors Aaskov lokalafdeling fylder 40 år

Fødseldagen fejres torsdag d. 12. september i Alhuset i Kibæk.
Flere end 17 millioner frivillige i 191 lande udgør kernen i Røde Kors. Alene i Danmark er vi 34.000 frivillige fordelt ud over hele landet i 206 lokalafdelinger.
Røde Kors har gennem sin 150 år gamle historie bygget på den samme idé. Vi hjælper mennesker i nød uden at skele til nationalitet, etnicitet eller religion.
For 40 siden blev der stiftet en lokal afdeling i det, der siden ….

blev Aaskov kommune.
Den første formand hedder Erik Rasmussen og han vil fortælle om de første år, når fødselsdagen skal fejres d 12 september i Alhuset i Kibæk.
Røde Kors har både lokalt og internationalt sigte. En stor gruppe nørklere mødes i Alhuset og syr og strikker bl a børne undertøj og trøjer tæpper, som sendes ud, som nødhjælp. Der er en aktiv indsats mod ensomhed gn besøgs og vågetjeneste og flere yder en stor indsats omkring integration. Senest deltog 30 personer fra integrations gruppen i Høstmarked på Søgård. Hvert år samler Røde Kors ind den første søndag i oktober. I år går pengene til mennesker, der har mistet deres hjem. Uanset, hvor i verden det er.
D 12 september kl 14 inviterer vi til fødselsdag i Alhuset i Kibæk
Vi håber at se frivillige og medlemmer og andre interesserede til kaffe, boller og lagkage.
Den musikalske familie underholder og der vil være flere indslag bl a fra Erik Rasmussen, som var foreningens første formand.
Tilmelding til Jytte Christensen
Tlf 60 84 97 23