Engholmcentret på tur

Modtaget fra Tinne Gejl Hartvigsen
Den 3. september var vi inviteret til grill på legepladsen i Sandet. Karen Kristensen havde igen søgt og fået penge af Finns humørfond. Vi har to gange været inviteret til middag på Sandet hotel, men denne gang havde hun en ide om at beboerne skulle til grill. Karen havde til beboernes store glæde også inviteret to dagplejere med 10 små børn. Det bragte mange smil frem hos alle, især da de til sidst kørte ind mellem bordene på deres små cykler og scootere Vejrmeldingen var ikke rigtig med hende, men Karen er ikke sådan at slå ud, så hun fik ….

aftenen før sat et telt op vi kunne være i. Engholms bus måtte køre to gange, for at få de 13 beboere derud. Frivillige og personale var med som hjælpere. Vi kom til dækkede borde med rødternede duge, og der var gang i både bålsted og grill.
Karens to døtre Heidi og Berit ( som til daglig holder gang i restaurant Klods Hans) ankom med 2 slags dejlig salat og kartoffelsalat.
Heidi grillede lækre bøffer og pølser. Til dessert bagte Berit pandekager over bål, det var en succes. Der blev også budt på Irsk kaffe , som et par af beboerne nød og en enkelt fik sig en kaffepunch. Kaffe med småkager og chokolade og inden bussen igen kørte mod Engholmcentret , skulle vi da også lige have en is.
Alle drog godt mætte hjem, efter en dejlig dag i Sandet. Tak til Karen, hjælpere og Finns humørfond.