Skjern Å Naturvandring var en succes

Lørdag morgen mødte over 30 deltagerer op i Sognehuset i Sdr. Felding til kaffe og rundstykker. Hvorefter vi blev kørt i bus til Arnborg kirke, hvor naturvejleder Karen Louise Schmidt tog styringen af dagen, med fortællinger om historie, kultur og natur i og omkring Skjern  Å igenem de sidste 200 år.
Vandringen tilbage til Sdr. Felding var på omkring 18 km med indtagelse af frokosten på Skarrild shelterplads. Her havde Karen-Louise medbragt fantastisk velsmagende vegetariske deller indeholdende div. urter og blade fra den vestjyske natur, som blev suppleret med porsesnaps. Turen gik videre til Skarrildhus, hvor vi så det ….

store landart kunstværk “Laksen”. Og i den smukke have ved Skarrildhus indtog vi vores eftermiddagskaffe.
Derefter gik turen mod Sdr. Felding over Skovbjerg og vi var tilbage i Sdr. Felding 17.30-tiden, hvor vi afsluttede dagen med spisning i Sognehuset.
Tusind tak for en fantastik dag sammen med de meget interesserede deltagere og til Karen-Louise for meget interessante og oplysende fortællinger undervejs.