Ses vi til Halbal på lørdag ?

Modtaget fra formanden for Sdr. Felding hallen Nicolai Christensen
Hallen summer af aktivitet efter efterårs sæsonens opstart og det markerer vi med et BRAG af en fest. Vi er ”så” klar og glæder os til at tage i mod de mange festglade gæster der allerede har købt billet. Billetsalget er dog stadig åbent for de hurtige, men det er ved at være sidste chance – ring til Henning Hal på tlf. 21 44 26 95.
Der er lagt mange kræfter i at arrangere årets fest i Sdr. Felding og vi er taknemmelige …..

for den opbakning vi har mødt blandt byens erhvervsdrivende og de mange frivillige der hjælper med at gøre det muligt – TAK. Maden leveres af Restaurant Klods Hans og musikken af Foxx Dance Band – og traditionen tro står Inga bag baren – så I har noget af glæde jer til udtaler Nicolai Christensen.
Vi har som noget nyt en lille ekstra overraskelse for de heldige med flere gevinster på indgangsbilletten.
Halbal 2020
Halbal er en del af DNA’et i Sdr. Felding, en del af historien og den tradition vil vi gerne fortsætte – derfor kan I allerede nu sætte kryds i kalenderen i den sidste uge af september til næste år – nemlig lørdag den 26/9 2020. Tænk også på halbal Sdr. Felding når I planlægger jeres gadefest, firmafest eller lignende i det kommende år – vi glæder os til at feste sammen med jer. Og så går overskuddet af festen ubeskåret til Hallen – til glæde for alle byens borgere m.fl..
Vi ses til halbal