Danseaften i Det Legende Hus

Sdr. Felding Kulturforening har arrangeret caféaften hvert forår og hvert efterår i en årrække. Denne gang er det 4. oktober kl. 18.00, først på aftenen er der spisning, hvor der er mad fra Klods Hans, hvorefter der er dans. I de fem år, jeg har været med i bestyrelsen, har vi haft to musikere, som er kommet hos os på skift. I år har vi i stedet spurgt Jens Sandager om at spille for os her i efteråret. Det glæder vi os til. Selv om det oftest er seniorgenerationen, der deltager i caféaftenerne, så vil vi meget gerne modtage danseglade yngre mennesker også. I år er det blevet sådan, at der kun er en uge mellem halballet i Det Legende Hus og vores arrangement. Alligevel håber vi på mange deltagere til caféaften. Måske kan det være en fordel, at vi altid slutter kl. 23.00.