Velkommen til vores nye hjemmeside design

Igennem de sidste 2 – 3 måneder er der blevet arbejdet på at få flyttet vores hjemmeside fra Typo3 systemet over i et nyt WordPress-system. Og her ser i så resultatet. Det ligner rigtigt meget det gamle design, som vi har været godt tilfredse med igennem snart 9 år.

Fordelen ved det nye WordPress system, er at det er hurtigere at arbejde med, i billedgalleriet kan man trykke til næste billede ved en lille piletast, i kalenderen er der nu et rullegarding, så det er muligt at se alle kommende arrangementer uden at skulle klikke til ny side. Og så er det langt billigere i årlige omkostninger.

Carsten Tygesen stået for at få teknikken til at fungerer ved overflytningen og det er også Carsten, der har stået for at få flyttet de mail-adresser, der bruger @sdrfelding.dk, til den nye udbyder. Undertegnede redaktør har stået for at fylde indhold på hjemmesiden.

Vi håber i vil synes godt om den nye opsætning, som ikke er 100% færdig, da der er stadig nogle mindre ting der skal justeres.