Forskønnelsesprojektet i Sdr. Felding er startet med naturlegeplads

Modtaget fra Dorthe Viborg
Første del er en naturlegeplads med 6 kantet klatre/rutsche “tårn”, sansegynge og vippe, alt sammen placeret ovenpå faldsand.
Det er firmaet Aktiv Leg ApS fra Hejnsvig som har leveret Robinia træ og instrueret i montering af anlægget. Sammen med dem har 5 af Sdr. Feldings egne Handy mænd hjulpet, så en kæmpe stor tak skal lyde til Rene´Lomholt, Danjel Arvid Eriksen, Henrik Nissen, Per Bøgegren Jensen og Hilmar Gunnarsson for at bruge deres weekend på projektet
Legepladsen er etableret i Bagerens have, som er stillet til byens rådighed, dette er vi meget glade for og hele weekenden har …..

Sdr. Felding Bageri også sørget for en fantastisk god forplejning, morgen, middag og eftermiddag til det arbejdende folk det betyder rigtig meget når frivillige går til hånde, at de bliver sørget for og påskønnet. Lørdag eftermiddag bød også på en omgang kolde drikkevarer fra Dagli´Brugsen.
Sidst men ikke mindst, en helt masse likes på Facebook, som viser den store påskønnelse fra byens borgere.
Nu skal legepladsen have ro og hærde indtil på fredag, hvor den kan tages i brug af byens børn. Inden længe vil den nuværende bøgehæk i haven blive flyttet, så den kommer til at stå langs åen i Bagerens have, som afgrænsning mellem legepladsen og Åen. Den vil blive i hoftehøjde, så man stadig kan se vores flotte å.
Næste skridt i projektet bliver en flot trappenedgang fra hjørnet mellem Bagerens have og Daglig´Brugsens parkeringplads, som også kan bruges som siddepladser ved kommende arrangementer i haven.
Vi kommer snart til at spørge om frivillig hjælp igen til hækflytning og etablering af Brugsens have, men jeg er helt overbevist om at det bliver muligt, med den gode start på projektet og en masse som har været forbi og vist stor interesse for de ting som sker i området, slutter Dorthe Viborg.