Torben Chris i Dagmar Bio og det var sjovt – meget sjovt endda

Fra Dagmar Bio´s Facebookside
Efterår er en tid, som mange ikke ser frem til, hvis det altså ikke lige er alle os med hang til teater, koncerter og stand-up. Efteråret er nemlig startskuddet til optrædener i flere kategorier på scenen i Dagmar Bio. Sæsonen blev onsdag aften slået i gang med ingen ringere end den 42-årige folkeskolelærer og midtjyde Torben Chris, som folk udenfor stand-up miljøet måske bedst kan huske for den shitstorm, han havnede midt i, da han i 2015 lagde et billede op på Facebook af sig selv i karbad med sin to-årige datter. Ja, ja, nogle blev voldsomt krænkede og lad os SÅ komme videre! Man mærker hurtigt, om en stand up komiker på scenen blot skal malke en ….

tidligere succes igennem med et halvhjertet materiale, eller om der er et produkt, som man med sindsro kan tillade sig at tage entré for. Torben Chris, der er intet at skamme sig over for dit vedkommende. Folk i Dagmar Bio var underholdt fra start til slut med festfyrværkeri af brok, skæld ud i alle retninger, og et angreb på et udpluk af de absurde tåbeligheder, som vi er vidende til, såvel nationalt som ude i den store verden. Tempoet er højt, stemmeføringen er skinger, tangerende til det råbende, og fremtoningen er aggressiv, hvilket blot understreger, at det ikke bare er noget ,der er indøvet til lejligheden, men at han mener det dybt ind i hjertekulen. Torben Chris’ grænse for, hvad man kan sige fra en scene, er ikke eksisterende. Han er manden, der efter at have fået en umanerlig dårlig idé vil gå igennem ild og vand for at få den fulgt til ende og ud til folket – uden tanke på de følger, som bedrevidende veganere, sensitive feminister og andre krænke søgende individer måtte tænke. Var det groft? JA! Men det var sjovt…..meget sjovt endda.