Lørdag aften gæstede Everybody’s Talking for første gang Sdr. Felding

Koncert omtale fra Dagmar Bio
Og der var selvfølgelig udsolgt – fristes man næsten til at sige. Af flere forskellige grunde formår Everybodys Talking nemlig at tiltrække og appellere til rigtig mange mennesker, der ønsker en hyggelig, fornøjelig, genkendelig og gennemmusikalsk aften.
På papiret er Everybody’s Talking ellers en noget umage konstellation, der har den ukronede “danske” blueskonge Billy Cross som holdkaptajn. Manhattan-amerikaneren, der har boet i Danmark siden 1980, er efterhånden blevet 73 år, mens medspillerne, Zididada-drengene ….

Jimmy Colding og Lars Maasbøl, er et par “knejtrøve” i 50’erne. Musikken har dog heldigvis ingen alder, og der gror som bekendt ikke mos på en rullesten, så aldersforskellen spiller overhovedet ingen rolle. Tværtimod baner den vejen for mange af aftenens emner og jokes – til stor fornøjelse for det medlevende publikum.
Musikken er det entydige omdrejningspunkt for bandet, der har gjort det til deres specialitet at fortolke deres egne favoritnumre. De serverer stribevis af ørehængere, så man som tilskuer ikke kan undgå at blive i godt humør. Veloplagt og udadvendt. Tre friske og dygtige musikere, der mundrapt spiller op til hinanden, joker med hinanden, ironiserer og nedgør – på den gode måde. Billy Cross og Lars Maasbøl er mere end ferme på deres instrumenter, og deres akustiske coverversioner lyser langt væk af både spilleglæde og overskud. Det er et decideret hyggeband, der langt hen ad vejen er tro mod originaludgaverne. Det er nu en gang det vedtagne koncept, og det går tydeligvis rent ind hos publikum. Aftenen igennem var Jimmy Colding særdeles velsyngende, og de to andre supplerede forbilledligt, så vokalharmonierne sad lige i skabet. Den rene og usminkede vellyd. Billy Cross og Lars Maasbøl, der havde et helt arsenal af guitarer med på scenen, holdt sig heller ikke tilbage og demonstrerede gang på gang deres store musikalske kompetence.
Publikum hyggede, snakkede og mange gav sig tid til at runde aftenen af i baren. Den dejlige nye tilbygning gjorde det muligt – for de der havde forudbestilt – at nyde de lækre oste- eller dessert tallerkener fra Restaurant KlodsHans. TAK til Everybody’s Talking og publikum for god energi og godt humør hele aftenen igennem!