Uddeling af fondsmidler fra Elna og Hans Frederik Jensens Fond

På billedet ses modtagerne af årets fondsuddeling

Modtaget fra Grethe Kamstrup
Tirsdag eftermiddag stod formanden for fonden, Ole Jensen Tarp for uddelingen til 5 modtagere
Stakroge beboer og kultur hus havde søgt penge til at få deres lyd og teleslynge opdateret. De modtog kr 4.000 Kr.  fra fonden.
Åskov Rideklub i Sdr.Felding havde søgt tilskud til  at købe en ny hest til klubben. Da de gerne ville sende en af rideskolens heste til en tiltrængt pension, klubben modtog kr 5.000 Kr. Åskov Rideklub har 70 medlemmer og danner …..

ramme, om rideundervisning for private brugere.
Danske Seniorer i Sdr.Felding  havde søgt om tilskud til foredrag for foreningens mange medlemmer i Sdr. Felding og omegn, de modtog kr 5.000 Kr.
Dagmar Bio havde ansøgt om et bidrag til at forskønne pladsen foran biografen med nye fliser, evt. med springvand foran huset samt måske et “minitorv” Dagmar bio modtog kr.5.000 Kr.
Å-Festivalen i Sdr.Felding havde søgt om økonomisk støtte til indkøb af nye havemøbler til torvet, da de nuværende er meget slidte og medtaget af vind og vejr. Å-Festivalden modtog kr 5.000 Kr.
Alt i alt en rigtig hyggelig aften på Klods Hans. Fonden stod for en en let anretning, som altid er lækkert og spændende, når Klods Hans er ind over . Kaffe og drikkevarer manglede heller ikke.
Det var nogle glade fondsmodtager der gik derfra med penge til de forskellige gøremål, de havde søgt til.
Fondsbestyrelsen består af: Ole Jensen, Andreas Jensen, Karen Marie Gårdsvig, Heidi Iversen, Birger Søndergård samt revisor Bente Pedersen.