Fantastisk vejr til juleoptog og julemesse

Det store juleoptog med Kibæk Tambourkorps i spidsen, på vej igennem Sdr. Felding

Modtaget fra Dorthe Viborg
Julemesse 2019 i Det Legende Hus , Sdr. Felding Det flotteste vejr i mange år til Sdr. Felding Julemesse og det var dejligt for de rigtig mange som var mødt op til optog gennem byen med John i spidsen af optoget og Anders og Rene førte Julemanden og nissebørn sikkert igennem byen med fordeling af masser af karameller til de mange søde børn I hallen stod 28 udstillere klar til at tage imod de julestemte gæster, som blev ført ind i hallen med ….

musik fra Kibæk Tambourkorps, der gav et par numre rundt om juletræet De skønne Gospel kids fra Sdr. Felding med Elsebeth på klaver sang med på sangene der blev sunget rundt om juletræet og gav et par numre efterfølgende, som fik julebarometeret i top Julemanden delte en stor slikpose ud til de søde børn og en masse suppe, æbleskiver og gløgg blev serveret til stor glæde for alle til messen Der var rigtig god stemning rundt ved boderne og en masser hyggesnak kunne høres gennem Hele messen Et kvarter før lukketid blev børn og voksne som var vindere af de konkurrencer der havde været rundt ved udstillere råbt op i højtaleren og fik overrakt deres præmier Det legende Hus, Borgerforeningen og Handels og håndværkerforeningen takker de 28 udstillere og ca. 375 voksne og 200 børn og teenagere for denne gang og glæder os allerede til næste år