Kibæk-Aaskov VVS har etableret kontor og lager i Sdr. Felding

Danjel Eriksen på kontoret i Sdr. Felding

Aaskov VVS ejet af Danjel Eriksen blev i 2017 fusioneret med Kibæk VVS, som var ejet af Danjels gamle læremester Henning Jessen og navnet blev Kibæk-Aaskov VVS. Og efter knap 2 år, nemlig 1. maj i år, overtog Danjel hele driften af Kibæk-Aaskov VVS, da Henning gerne ville have nye udfordringer.
I 2018 købte Danjel den forhenværende El-forretning på Nørregade 10 i Sdr. Felding, hvor han nu bor og har lager og kontor for VVS-forretningen, samtidig med at lageret og værkstedet i Kibæk opretholdes, også i fremtiden.
Udover Danjel selv, er der ansat 3 svende, 2 lærlinge og en ….

deltidsansat arbejdsmand, og der er arbejdsopgaver nok for alle. Danjel bruger efterhånden en stor del af sin tid på kontoret med at lede og fordele arbejdet for 6 ansatte, give tilbud på nye arbejdsopgaver, lave fakturaer, lave lønopgørelse og sørge for at der hver dag bliver bestilt varer til de igangværende opgaver og til de 2 lagre.
Udover en lang arbejdsdag fra 7 – 18, er Danjel også aktiv i Sdr. Felding Handels- og Håndværkerforening og ikke mindst har han nu for 4. gang meldt sig til at deltage i Team Rynkeby løbet til Paris til sommer og det sammen med 52 andre ryttere i Midt og Vestjylland. Nå ja så har han også meldt sig som frivillig brandmand både for at gøre en indsats for byen og for at møde nye spændende mennesker.
Danjel vil gerne at Kibæk-Aaskov VVS stadig vokser, dog stille og roligt og i et tempo hvor han stadig har overblik over udviklingen.
Med hensyn til firmaets navn, kan det godt være der snart kommer en ændring, dog har Danjel endnu ikke lagt sig fast på et nyt navn.