Danorganic i Sdr. Felding er blevet solgt

Danorganic som sorterer og pakker økologiske gulerødder og kartofler er blevet solgt til PV Agro, som er ejet af Peter Kaalby Vestergård. PV Agro dyrker idag 130 ha med økologiske grøntsager og leverer hele produktionen til Danroots, som er et familie fortagende opstartet af Peters far Klaus Vestergard ved Tange Sø.
Ifølge Leon V. Poulsen, som er adm. direktør i Danorganic, skyldes salget bl.a. at en del af avlerne efterhånden er noget oppe i årene og der skulle et generationsskifte til. Der er dog lavet aftale om at de nuværende avlere, med Engesvang Økologi i spidsen, kan ……

fortsætte med deres leveringer til Danorganic i min. 2 år endnu.
Peter Kaalby Vestergaard mener at det store produktionsanlæg i Sdr. Felding kan optimeres ved at få et større volumen igennem, bl.a. med pastinakker, persillerødder og rødbeder som han i dag dyrker.
Desuden er der muligheder for mere økologisk produktion af grøntsager i området, hvor der er flere økologiske landbrug.
Leon V. Poulsen forbliver direktør i Danorganic.