Julekoncert med Kurt Ravn i Dagmar Bio


Fredag d. 20/12 var der traditionen tro lagt op til julekoncert i Dagmar Bio. Med juletræet pyntet og Grethes fine dekorationer på bordene, var alt som det plejer – og det er nu det de fleste godt kan lide ved jul, nemlig traditioner. Årets kunstner på scenen var Kurt Ravn, som er yderst garvet udi julesange og julekoncerter. Og han står stadig knivskarp, den….

kendte ‘Røde’ fra Matador. Med en skøn stemme, en glad og imødekommende udstråling og et par yderst kompetente musikere, førte Kurt Ravn publikum igennem et skønt mix at dejlige julemelodier. Der var fællessange, rolige ballader, akustiske numre og sandelig om ikke også Kurt Ravn ræsede op og ned gennem salen mens han sang ‘Nu er det jul igen’. Efter koncerten var Dagmar Barens pladser fyldt med publikummer der nød oste- eller kage-/desserttallerkener. En hyggelig afslutning på en dejlig koncertaften. Koncertudvalget går nu på juleferie og ønsker alle en glædelig jul – og tusinde tak for opbakningen i 2019! 🎄🎅🏼