Orienteringsaften om Israels rejse til september

En arbejdsgruppe bestående af Helle og Leif Larsen, Kirsten og John Andersen samt Birgit og Georg Sangill har bedt sognets tidligere præstepar, Esther og Orla Villekjær, om at lave en åben sognetur til Israel til efteråret, hvor enhver er velkommen til at tage med.
Orla Villekjær har gennem nogle år lavet ture til bl.a. Israel, og gennem hans kontakter til Asia Tours i Tel Aviv er det muligt at lave en 8-dages tur til en rigtig konkurrencedygtig pris. Turen er med fly fra Billund, halvpension og alle entreer, drikkepenge mm betalt. På turen overnattes på hoteller i Bethlehem, Nazareth samt Jerusalem.
Tryk på billedet til højre og du kan downloade hele programmet – og enhver er velkommen til orienteringsaftenen i Sdr. Felding Missionshus d. 9. jan. Kl. 19.30.