Velkommen til nye tilflyttere til Sdr. Felding

Fra venstre: Dicte med hunden Solvej, Nor, Helle, Liva og Jonas

Helle og Jonas Skovkonge og deres 3 børn, Dicte, Liva og Nor er her først i januar flyttet ind i huset på Blåbjergvej 2, som er det hus Steen Møller byggede i 90-erne.
Familien kommer fra Skærbæk ved Fredericia og har altid ønsket at komme til at bo midt i naturen og tæt på skov. Det er der også mulighed for i Østjylland, dog er priserne meget højere end i Vestjylland. Og efter at have set huset i sommeren sidste år var de ikke i tvivl om at det var her de gerne ville bo, også selvom huset er meget anderledes end det parcelhus de kommer fra.
Også af byen Sdr. Felding har de fået  …..

et godt indtryk, det er en hyggelig by med velholdte huse og meget imødekommende borgere, som de bl.a. mærker når de spørger om hjælp på Facebook-siden ”Hjælp hinanden i Sdr. Felding”. Ja og så er der også en biograf nemlig Dagmar Bio.
Jonas er ansat på LEGO som Global Partner Manager, og Helle er ansat som lægesekretær på Vejle Sygehus. Så for Helle er det blevet lidt længere til arbejde, mens Jonas har fået lidt kortere til arbejde. De tre børn er startet i Sdr. Felding skole og er glade for deres nye skole.
Navnet Skovkonge har de valgt for nogle år siden, og kom lidt ved en tilfældighed, omen da Helle havde efternavnet Kongsted og Jonas havde efternavnet Skousen var det et fint fælles efternavn.
På Facebooksiden Skovkonge kan mange følge familiens liv i jeres nye hus
Også på Instagram Skovkonge kan man følge familien.