Ny Røde Kors Klub for børn i Sdr. Felding

Ideen til en Røde Kors Klub for børn opstod for et par år siden, men har først kunnet realiseres nu, hvor Tina Poder og Ulla Blok har fået kontakt til to yngre kvinder, som gerne vil være med til at arbejde med i projektet. Oprindelig var det tænkt, som et mere klub orienteret tiltag, men nu er det aktiviteterne og samværet, der bliver omdrejningspunkt. Formålet er at give nogle børn et tilbud, som de måske ellers ikke ville få.
Første gang er tirsdag d. 18. februar, hvor alle ….

tager i Dagmar Bio.
Ikke alle børn går til noget og måske har de forladt SFO-en, udtaler Tina Poder og Ulla Blok.
Ihvetfald starter vi nu på første sæson og så må vi se, hvordan det forløber. Foreløbig har vi kontakt til ca 20 børn og vi er 4 frivillige.
Se kopi af tilmeldings pjece