Moonjam leverede en aften med nostalgi, melankoli, glæde og lykke

Hentet på Dagmarbio´s Facebookside
Alle kender sangene og musikken, som hittede sidst i firserne og i halvfemserne. Og var man fredag til Moonjam-koncert i Dagmar Bio, så ved man, at det der opstår live, lige i dette uendelige øjeblik hvor de efterhånden ret så garvede musik-magikere, spiller med ekvilibristisk ekspertise – og improviserer med et pop-øre-overskud af dimensioner, kan tage publikum på en enestående rytmisk melodisk rejse ud i universet, og ind i deres inderste følelsesregister. Det var en aften med nostalgi, melankoli, glæde, lykke, et par stykker der forsøgte at danse og ….

en syng-med-oplevelse. Morten Kærså og brormand, Rasmus Kærså, har holdt fast i Moonjam-konceptet siden 80’erne og publikum fik en fed aften i deres selskab. De gav os alle de gode og flere til: Bag de blå bjerge, Gennem ild og vand, Belisa, Annabella, Midsommernat, Shaida osv. osv.