Et lille stemningsbillede fra vores Dagli’Brugs med tilfredse kunder

Skrevet af Grethe Kamstrup
Der er masser af varer på hylderne, og der kommer løbende varer hver dag, da man har et system, når der bliver solgt mange flere varer end normalt, træder systemet til og sender ekstra varer til forretningen. Brugsen har ikke haft nogen hamstring på grund af måske, at onsdag aften lukkede forretningen til almindelig lukketid. Men torsdag morgen blev der virkelig travlt og personalet der eller havde fri tilbød selv …

at komme på arbejde.
Der har været nogle ting, såsom laktosefri mælk, der var en mangelvare, men er på hylderne igen, som det ses er der tomt på hylderne med toiletpapir, men allerede torsdag er der igen varer til hylderne. Brugsen har valgt, at fjerne “tag selv slik” fra forretningen af hygiejniske grunde. Der er jo også frugt som kunderne rører ved, men det kan man jo skylle.
Jeg syntes at kunderne jeg mødte i dag var positive. Lidt hyggeligt, at en af personalet, nemlig Anna som har ferie, var der med sin lille datter, som jeg lige fik lov, at tage et billede af.
Bilen fra Møltrup optagelseshjem, som normalt er der om torsdagen fra Kl. 15-16 holder helt lukket indtil videre, det gælder også Fiskebilen om onsdagen. Som det ses på billederne er der masser af varer på hylderne.