Corona hjemmedage hos Skovkonge-familien på Blåbjergvej

Lånt fra Skovkonge familiens Facebook side
Dag 3: 18. marts. Det er en underlig tid vi lever i. Vi prøver at få fundet en rutine, men bliver heletiden afbrudt af ideer… idag fik åbnet op til loftrummet. Et sted vi virkeligt glæder os til at få udnyttet. Vi skal bare have fundet en god bæredygtig ide til gulv🤔 Vi fik idag lavet en hygge krog i endegavlen, med lyskæder madrasser og og lærred til storskærm (ja, vi kan også falde i …..

Netflix fælden) – men kun på loftet😉

Dag 2: 17. marts.  Det er en interessant tid vi lever i. Med Helle på job og resten af familien arbejdende hjemmefra. Vi holder os ved vores fulde fem ved at holde pauser med at bygge hønsehus, af hvad vi nu kan finde, og lufte vores trailer. Vi overvejer at lave loftet om til familiecampingplads, så vi kan føle vi kommer lidt ud. Tænker vi kan komme på mange skøre ideer inden vi er tilbage til normalen. Er utroligt glade for at vi har så stærke ledere i vores land, at vi ikke et sekund overvejer om vi skal følge det vi får besked på. Tak Mette, Søren og nu Margrete for at passe på os alle!