Dagligdagen i Sdr. Felding Lægehus i denne corona-tid

Modtaget fra Lotta Nielsen
Mange flere telefonsamtaler om corona: Smitte risiko, om man skal tage på arbejde, erklæringer til arbejdsgiver, samt telefonkontakt ved influenza symptomer (normalt vil de fleste ikke have ringet om lidt feber mm). Vi er udfordret med at vi ikke kan se patienter med mindste mistanke om corona, men må klare dem pr telefon/video konsultation.
Ved alvorlige symptomer med åndenød/feber indlægger vi uden at have set patienten.
Vi sørger for at have så få patienter i …..

venteværelset som muligt, men har stadig graviditetsundersøgelser, børneundersøgelser, skader, og ryg/skuldre mm. Vi prøver at undgå de almindelige kontroller af blodtryk, sukkersyge, KOL, og udsætter dem indtil pandemien er ovre med mindre det er vigtigt med en kontrol .
Jeg kører flere sygebesøg, hvis patienter er utryg ved at komme i konsultationen.