Sdr. Felding får ny præst fra 1. juni 2020

Samuel Sandegaard Høeg

Fra Sdr. Felding kirkes Facebookside
Det er os en stor glæde at offentliggøre, at vi pr. 1.juni 2020 har ansat Samuel Sandegaard Høeg som sognepræst.
I løbet af kort tid kommer der en uddybende præsentation af Samuel.
Vi glæder os meget til at byde Samuel og familien velkommen i fællesskabet.
Fra Samuel Sandegaard Høeg`s facebookside
Den 1. juni begynder vi på et helt nyt kapitel ….

som familie. Der er sket det, at jeg er blevet ansat som sognepræst i Sønder Felding, hvilket vi glæder os rigtigt meget over som familie.
Det hele bliver lidt mere enkelt med ét menighedsråd og én kirke, frem for tre menighedsråd og fire kirker. På den anden side bliver det også rigtigt svært – og med ”en klump i halsen” – at skulle flytte fra vores lille dejlige smørhul her i Arnborg – som i øvrigt også tog os med storm, dengang vi flyttede ind, som nybagte forældre midt i februar måned 2014.
Det er nu allerede over 6 år siden, og det er slet ikke til at forstå. Vi har lært så mange dejlige mennesker at kende, og derfor bliver savnet også meget stort. Men det er jo ikke kun Arnborg-Fasterholt, vi kommer til at savne, og det vidner også om den kompleksitet, som min stilling har båret præg af. Der er jo også lige Bording og Christianshede, hvor jeg også har fået mange gode relationer, og i alle fire sogne har I vist mig stor tillid og opbakning.
Derfor kæmpe tak til alle fire menigheder, tidligere og nuværende menighedsrådsmedlemmer, kollegaer, ansatte, frivillige og nye venner, som har været med til at gøre de sidste seks år til nogle fantastiske år for mig og min familie.