Sdr. Felding Hallen – Det Legende Hus – søger ny Centerleder

Modtaget fra Nicolai Christensen
Vil du være med til at videreudvikle byens samlingssted og stå i spidsen for et traditionsrigt, topmoderne og splinternyt aktivt hus, hvor kultur, sport og samvær smelter sammen i en skøn forening – så se jobopslag her.
Efter 21 år som dygtig ankermand i Sdr. Felding Hallen har vores halbestyrer Henning Knudsen besluttet at tiden skal bruges på noget andet, hvorfor vi igangsætter ansøgningsprocessen efter en ny Centerleder.
Stillingen forventes besat inden ….

sommerferien og tiltrædes 1. september 2020. Jobannoncen kommer i Herning Folkeblad den 13/5 og vises endvidere på vores hjemmeside www.detlegendehus.dk, facebook, JobMidt, Ofir og Jobnet.
Vi håber, at mange vil finde jobbet interessant og sende os en kortfattet ansøgning og CV til NC@dot.dk senest den 27. maj. Eventuelt spørgsmål til stillingen kan rettes til hallens bestyrelsesformand Nicolai Christensen på tlf. 23 68 79 50.