Julekoncert i Dagmar Bio med Martin Brygmann og Ole Kibsgaard

Martin Brygmann og Ole Kibsgaard

Og det er den søndag d. 20. december 2020.
Koncerten blev annonceret torsdag d. 7. maj kl. 12.00 og allerede 10 timer senere var der udsolgt, og i dag er der en lang venteliste.
Det er næsten umuligt at sige Jul uden at sige Jesus & Josefine. Måske TV-Danmark’s mest sete julekalender nogensinde. Alle kan synge med på Jesus & Josefine sangen og mange af de andre vidunderlige julesange.
Det er bl.a. a disse sange, samt sangene fra en anden stor julekalender succes, …..

Jul i Valhal, Martin Brygmann og Ole Kibsgaard har på repertoiret ved disse julekoncerter. Repertoiret byder udover ”Jesus & Josefine” på bl.a. ”Så blev der stille”, ”Flammerne”, ”Ensom” og fra Jul i Valhal bl.a. ”Lokes Rapsody”, ”Den jeg ikke vil ha`”. Sangene blandes med sjove anekdoter og med nye fortolkninger af gamle kendinge som Juletræet med sin pynt, Coming home for Christmas, Let is snow, Have yourself a merry little Christmas, The Christmas song, Last Christmas, samt flere numre fra Martin Brygmanns sangskat.
Det er en mere alvorlig og meget poetisk Martin Brygmann, der vil fortolke egne sange, sammen med multimusikeren og kapelmester Ole Kibsgaard, samt en musiker på piano, og som altid når Martin Brygmann og Ole Kibsgaard står på scenen, er der masser af humor, musikalitet og medmenneskelig varme.
I denne ånd, vil der være omdelte sange, så publikum kan synge med på de mest kendte sange.