Stort frem møde ved “Felding Food Walk”

Søndag eftermiddag havde Dagmar Bio arrangeret, i samarbejde med flere erhvervsdrivende i Sdr. Felding, en gå tur rundt i Sdr. Felding, som en slags erstatning for de koncerter der er blevet udsat pga. af Corona-epidemien.
Der var 110 der havde tilmeldt sig og deltog i arrangementet, som var på en strækning på ca. 4 km, begyndede i Brugsens have, over til de nye shelters ved åen, hvor der var en dejlig forfriskning plus noget at drikke. Derfra gik turen til …

Halmhuset, hvor der testsmagning af saftevand og hvor Klods Hans serverede en fyldig suppe. Næste stop var “Hjerterne” nedenfor Præsteskoven, hvor der blev serveret pizza fra Bella Rosa Pizza og Grillbar, samt noget at drikke. Sidste stop var i Dagmar Bio´s have, hvor der var kage fra bageren plus kaffe og kakao.
Dagli`Brugsen stod for levering af drikkevarer til arrangementet.
Da det jo er en corona-tid, blev de tilmeldte delt op i grupper med passende afstand, og overalt var der sat håndsprit frem.
Der var stor ros fra de deltagende til arrangementet, så mon ikke det tåler gentagelse en anden gang 🙏👍👍