Status for hallens ansættelsesproces af en ny centerleder

Modtaget fra Nicolai Christensen formand for Sdr. Felding Hallen
Interessen for stillingen som Centerleder i Sdr. Felding har været større end vi har turde drømme om, og vi har modtaget mange kvalificerede ansøgninger allerede. Ansøgningsfristen er den 27/5 2020, så der er lidt tid at løbe på endnu, såfremt der skulle være flere interesserede.
Men vent endelig ikke for længe, for snart sætter vi gang i ansættelsessamtalerne 😊.
Vi er i bestyrelsen kommet på en meget svær opgave, forstået på den positive måde. Idet flere af ansøgerne …

umiddelbart har både de faglige og personlige egenskaber der skal til, for at kunne bestride stillingen. Vi er klar over, at vi kommer til at skuffe flere ansøgere end vi kommer til at glæde, men det er desværre præmissen.
Vi glæder os til at kunne præsentere den den nye Centerleder, forhåbentlig allerede inden sommerferien. Vi forventer at den nye Centerleder tiltræder stillingen den 1. september og kører en måneds overlap sammen Henning ”Halmand” Knudsen.
Farvel- og goddag reception forventes at blive afholdt fredag den 2. oktober, hvor vi tager afsked med Henning og byder den nye leder velkommen.