Det nye Minitorv ved Dagmar Bio indviet fredag

Fredag eftermiddag var der indvielse af Minitorvet ved Dagmar Bio med godt 20 inviterede gæster.
Allan Ramsing bød på Dagmar Bios vegne velkommen og takkede de frivillige og sponsorer for deres store indsats med etablering af det flotte Minitorv.
Efterfølgende blev alle budt indenfor til et mindre, men flot traktement i Dagmar Bio. Og selvfølgelig var der sørget for håndsprit ved døren og passende “Corona” afstand ved bordene.
Jens Udbye holdt også en tale, hvor han fremhævede at det var ….

Anne Mette Exner, arkitekt på Dagmar Bios to store projekter med renovering og nybygning, der mente at det på et tidspunkt ville være godt at få gjort noget ved indgangsområdet.
Derfor besluttede bestyrelsen, at nu måtte tiden være til at det var nu var indgangsområdet der skulle prioriteres. Johannes Støttrup blev udnævnt til tovholder og under hans ledelse blev projektet gennemført af frivillige og ved hjælp af håndværkerne: JPK, Valdemar Søndergård, Tempo Maskinforretning og Aaskov VVS, som udførte arbejdet på favorable vilkår.
Sponsorer for projektet er: Elna & Hans Frederik Jensens Fond, Herning kommunes Jubilæumsfond, Klods Hans Sdr. Felding, Østerbjergegård v. Rene Lomholt,  Johs Støttrup, Sdr. Felding Autolak, Dansk overfladeteknik Fasterholt og Anna & Poul Lomholt.
En meget taknemmelig Jens udbys sagde afslutnings vis: Tusind tak for alle bidragene. Det er en dejlig fornemmelse, at så mange er gavmilde overfor Dagmar Bio.

Læs her: Allan Ramsings tale og Jens Udbyes tale