Sommercamp for unge ved og på Svanholm Sø

Onsdag var der 32 unge mennesker tilknyttet Ungdomsskolen Ringkøbing-Skjern ude og sejle i kanoer og prøve Stand-Up-Paddelning på Svanholm Sø. Når man stod på sidelinjen og kiggede ud på søen og de mange unge, kunne man høre at humøret var højt og mange fik sig også en mere eller mindre frivillig svømmetur i søen. Efter nogle timer på søen, blev der serveret ….

pandekager fra en medbragt “Pandekage vogn”
Der er 700 unge i alderen 10 – 18 år der har tilmeldt sig Sommercampen i uge 27, og de kan vælge mellem diverse aktivitetshold, som ridning, vandski på kabelbanen i Hvide Sande, vindsurfing, smykkeværksted, svømning og andre hold. Alle aktiviteterne er gratis for dem, som er mellem 10-18 år og bor i Ringkøbing-Skjern Kommune. Sommeraktiviteterne er en satsning mellem SSP, Ungdomsskolen, Ringkøbing-Skjern Kommune og midler tildelt fra regeringen.
Læs mere om Sommercampen her