Afskeds- og velkomstreception for Henning og Bruno aflyst

Som følge af et stigende smittetryk generelt og myndighedernes anbefalinger vedr. COVID 19, er vi desværre nødsaget til at aflyse tidligere omtalte reception den 2/10 2020 i Hallen for Henning/Bruno. Vi er ærgerlige over aflysningen og har trukket beslutningen så lang tid som overhovedet mulig, men føler kke at det ville være ansvarligt at afholde receptionen på nuværende tidspunkt.
En epoke slutter onsdag den 30/9 2020, hvor Henning ”Halmand” Knudsen har sidste arbejdsdag efter mere en 21 år i spidsen for Sdr. Felding Hallen. Det er bogstaveligt talt store sko vores nye Centerleder skal træde. Vi er dog meget fortrøstningsfulde med …

ansættelse af Bruno Knudsen Jensen, som har fået en god start i Det Legende Hus.
Selv om receptionen er aflyst, vil der på onsdag den 30/9 2020 være kaffe på kanden indtil kl. 17.00 for de som måtte have lyst til at hilse på Henning og Bruno.
Tak til Henning for samarbejdet og det store engagement igennem alle årene og velkommen til Bruno.
Sdr. Felding Hallen – Det Legende Hus
Nicolai Christensen
Bestyrelsesformand