Spændende fortælleaften i Sdr. Felding kulturforening

Modtaget fra Lene Schmidt kulturforeningen
Og det er på onsdag d. 7. oktober 2020 Kl. 19.3o i Det Legende Hus
Kom og hør tre medlemmer af Vestjyllands fortællere, Anne Nielsen, Fjelstervang, Ferdinand Froning, Holstebro og Margit Larsen, Thorsted, fortælle om stort og småt i livet gennem forskellige fortællinger. Glæd jer til en ….

hyggelig og spændende aften.

Anne M Nielsen 


Jeg bor i Fjelstervang, og det er herfra, at vi drejer jorden, men det er en anden historie. Jeg er kasserer i foreningen bag Fortællefestival Vestjylland og aktiv som fortæller, hvor gode historier efterspørges. Jeg er optaget af fortællinger, der rører mig – egne såvel som andres, og jeg krydrer dem gerne med jysk underfundighed.

Ferdironing

Som barn fik Fredinand Froning Grimms eventyr fortalt af sin bedstemor – på plattysk. Det skulle vise sig at være en god ballast, som han i dag kan gribe tilbage til.

Ferdinand Froning fortæller:

I 1980 flyttede jeg til Danmark og blev sprog- og litteraturlærer på forskellige fri- og efterskoler.

Men én ting er at læse og analysere litteratur, en anden ting er selv at fortælle. Det kræver noget andet.

Margit Larsen 

Jeg bor i Torsted. Jeg fortæller sagn, myter, gamle og nye historier for både voksne og børn. Er optaget af det rum, som fortællinger skaber mellem mennesker.