100 mio. kr. til omstilling og tilpasning i hårdt ramte virksomheder

Den 30. oktober åbnes der for ansøgning til den nye pulje til omstilling og tilpasning til hårdt ramte virksomheder. Puljen har særligt fokus på virksomheder inden for turisme- og oplevelseserhverv. Og det falder fint i tråd med, at vi netop nu er ved at ansætte en ny kollega, som skal have et særligt fokus rettet mod oplevelsessektoren (hoteller, restauranter, caféer, attraktioner mv.), en branche som pt. befinder sig i en rigtig svær forretningsmæssig situation.
Vi er glade for, at vi, som co-lead på den nye pulje, skal hjælpe ….

Erhvervshus Hovedstaden med at udrulle puljen bl.a. på grunde af vores mange erfaringer fra SMV:Digital

I kan læse mere om puljen her, på denne side vil vi løbende opdaterer med nyt om puljen efterhånden som yderligere info fremkommer. Vi giver en melding, når der er yderligere detaljer på plads.

Fakta og puljen til omstilling og tilpasning i hårdt ramte virksomheder

 • Midlerne kan søges til en bred række af aktiviteter, der kan styrke tilpasningen af deres forretning, eksempelvis til indkøb af udstyr, omstilling og tilpasning af forretningsmodeller, eller til at opkvalificere virksomhedens ansatte
 • En virksomhed kan søge op til 1,5 mio. kr. afhængigt af bl.a. virksomhedens størrelse og behov.
 • Virksomheden skal selv stå for 25 pct. af udgifterne til det ansøgte projekt.
 • Midlerne bliver udbudt i flere runder, hvor virksomhederne kan søge.
 • Det er jo altid et tilbud om vejledning og sparring
  Med udgangspunkt i den enkelte butik/virksomheds behov er der mange muligheder, eksempelvis sparring/vejledning inden for:

  • Økonomistyring, likviditet og lønsomhed,
  • Markedsføring, kundeanalyse og SoMe
  • Digitalisering, og webshop
  • Muligheder for tilskud

  Læs mere for særligt detailhandel her

  Hjælp fra Early Warning

  Som tidligere formidlet, er der naturligvis altid mulighed for hjælp til kriseramte virksomheder i regi af Early Warning – I kan læse mere om krisetegnene her og er naturlig meget velkomne til at henvise virksomheder til Early Warning; det er gratis, uvildigt og fortroligt – Bent Aage Madsen kan kontaktes på bam@erhvervshusmidtjylland.dk og mobil 40 42 03 21.

  Spændende cases

  På vores websites findes en masse cases, som formidler vores muligheder for at hjælpe iværksættere og virksomheder. Vi har netop lavet en spændende case med Chateau Holm, en kombineret vinbutik og -bar i Viborg.
  Målrettede nyheder
  Inden længe påbegynder vi udsendelse af segmenterede nyhedsbreve bl.a. ud fra branche. En af brancherne i vores nye opdeling af nyheder er ”detail- og engroshandel” – vi giver en melding, når det er implementeret, så kan I sprede nyheden om målrettet information i jeres netværk.

  Måtte der være spørgsmål, så må I endelige sige til.

  Med venlig hilsen
  Anna Maria Sønderholm
  Udviklingschef | Mobil: 20 99 17 09 | ams@erhvervshusmidtjylland.dk
  Birk Centerpark 40 | 7400 Herning | Telefon: 70 22 00 76