Lidt om venstres nye byrådskandidat i Sdr. Felding

Claus Udbye er født og opvokset i Sdr. Felding og hans forældre er Grethe og Jens Udbye. Claus har gået i skole i Sdr. Felding og har senere i 1992 taget studentereksamen på VGT i Tarm.
I 1993 var han soldat i livgarden, hvor han også tog stort kørekort. Og det kunne han bruge da han efterfølgende blev ansat på Carlsbergs depot i Herning som salgschauffør, og hvor han har været siden med titel af salgskonsulent – Seniorkonsulent.
Claus boede i 3.5 år i Herning …..

sammen med Mette, som på det tidspunkt var i gang med en sygeplejerskeuddannelse. Senere har de boet 10 – 11 år i Sandet og siden 2008 på Solsikkevej i Sdr. Felding. Familien består af Claus og Mette Udbye, samt børnene Viktor på 20 år, Robert på 18 år og Margrethe på 14 år
Siden sin ungdom har Claus været aktiv i det lokale idrætsliv, og er stadig aktiv som træner indenfor håndbold U15 i SFGIF. Claus har også i mange år været bestyrelsesmedlem i Sdr. Felding Jagtforening.
På spørgsmålet om det kom bag på ham at han fik en opfordring til at blive venstres lokale byrådskandidat efter Dorte West, var svaret at det gjorde det, også fordi han ikke før har været medlem af Venstre. Og Claus sagde ja til opfordringen bl.a. fordi han er klar til nye udfordringer sideløbende med sit job i Carlsberg
Og der er fuld opbakning til en måske kommende byrådskarriere fra både kone og børn.
Mærkesager for Claus er:
a. Flere børnefamilier til Sdr. Felding
b. Arbejde for at bevarer de små samfund
c. Flere midler til at udvikle byen og området
d. Passe på det vi har i en ellers velfungerende by
e. Herning skal forsætte den udvikling, som byen har været oplevet de sidste 15 år, hvor byen udover at være kendt for bl.a. Boxen, Messecenter og FCM også har en kendt og anerkendt sangskole, nemlig Den Jyske Sangskole, som er beliggende i Herning. Og her vil Claus gerne arbejde for at Sdr. Felding også kan få del i den udvikling.

Hvis Claus bliver valgt vil han være lydhør overfor de ønsker man lokalt har til kommunen, men også opfordre folk til selv at komme med forslag til løsninger.
Claus mener også at det er en fordel at han kender rigtig mange mennesker både lokalt, men også i Herning igennem sit arbejde som salgskonsulent i Carlsberg.
Det næste års tid inden til kommunalvalget skal bruges til bl.a. at få mere indblik i byrådets arbejde.