Category Archives: Nyheder

Påfugle i Sdr. Felding

Igennem de sidste 3 – 4 dage er der på Facebook lagt mange billeder op af påfugle der spadserer rundt i byen og i folks haver. Måske det skal være det nye kendetegn for Sdr. Felding, at det er byen med påfugle. Efter sigende skulle de komme fra en ejedom længere ude af Høgsvigvej.
Se flere billeder på næste side

Generalforsamling i Udviklingsselskabet

I går tirsdag, var der generalforsamling i Selskabet til udvikling af Sdr. Felding og omegn Aps. Og formanden for Udviklingsselskabet kunne i sin beretning se tilbage på 2021, som et år med begrænsninger pga. coronaen. På Torvegade ses at der arbejdes på ombygning af den gamle Nordea-bygning, mens den forhenværende Handelsbank bygning stadig står tom.
Der har i 2021 været arbejdet med muligheder for at udvikle området om Bredgade 20 og …

DANSKE SENIORER I Sdr. Felding afholder udflugt d. 8. juni

Tambours Have

Modtaget fra Meta Jensen DK Seniorer Sdr. Felding
Vi håber at rigtig mange har lyst til at tage med ”Turen går bl.a. til TAMBOURS HAVE OG TIRPITZ” (se annonce i ugeposten)
DANSKE SENIORER har madpakker fra bageren med til vores frokost, og DAGLi´BRUGSEN sponsorerer øl og vand, som vi skal nyde på hjemturen.
Dagen slutter med aftensmad på KLODS HANS

To turneringer i anledning af Åskov Golfklubs 30 års jubilæum

 
Læs mere om turnerings resultaterne

Lørdag var der fællessang i vores lokale biograf

Modtaget fra Dagmar Bio
Lørdag aften spillede 2 af de faste klipper fra en hård corona-tid, koncert i Dagmar Bio. Igennem de mørke aftner, da nedlukning, pcr test og uvished havde forplantet sig dybt i Danmark, skabte bl.a. Kaya Brüel og Ole Kibsgaard en masse fællesskab med deres Fællessang på DR1
Coronaen har heldigvis sluppet sit tag, og lørdag kunne vi sidde tæt i Dagmar Bio og synge med på en masse ….

Giro 413 i Søndagscafeen på Engholm

I går søndag den 22. maj, havde Søndagscafeen besøg af Giro 413 i form af Niels Knudsen fra Hammerum.
Han fortalte først lidt om Hammerum gennem tiden, og alle de arbejdspladser der var før i tiden og hvor få der er nu.
Han havde en sang med, som netop omtalte de ting, som var forandret.
Han lavede næsten en “Giro 413” i en form for bankospil, som bestod i at han spillede nogle ….

Kabeltyveri

Politirapport modtaget fra Brandebladet
Natten til fredag har der været indbrud i en tom lagerhal på Bjergevej. Her er nogle elkabler blevet trukket ud af en væg, men derudover er der tilsyneladende ikke stjålet noget fra stedet.

Bryllup i Sdr. Felding Kirke

I dag blev Cecillie Danielsen 23 år og Frederik Pedersen 24 år gift, og efter vielsen blev de, uden for kirken, modtaget af Frederiks brandmands kollegaer i Sdr. Felding og Cecillies plejehjemskollegaer fra Engholm, som var mødt op for at fejre det unge og flotte unge par. Til daglig er Frederik brandmand ved Billund Airport, mens Cecillie er ansat på Engholm plejecenter.
Se flere billeder på næste side

Intim koncert med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard i aften


Kaya Brüel og Ole Kibsgaard kommer i aften og giver koncert i Dagmar Bio, og der er endnu enkelte ledige pladser, se her.

Ny bro over mindre vådområde

 
I dag blev en ældre bro over et mindre vådområde på Å-stien, der går syd for Elkærvej fornyet. Og det var Frederik Djærnæs, der er med i Lokalrådets stiudvalg, der stod for fjernelse af den gamle bro og bygningen af den nye. Og som det kan ses på billederne er det et flot udført arbejde👍, stor tak for det.