Category Archives: Nyheder

Dårlig uge for Sdr. Felding Billard Klub

odtaget fra Sdr. Felding Billard Klub v. Henning Knudsen
Spillerunde 11 blev ikke nogen god uge for billard-klubben, alle 3 hold har været i kamp i denne uge og det blev til sølle 2 point med 2 uafgjorte og 1 nederlag
Hold 1 spillede hjemme mod Tarm 1 og tabte med 6 – 2.  Leif Simonsen vandt med 400 mod 384 og et snit på 13.33, Henning Knudsen tabte med 342 mod 400 og et snit på 26.30, Carsten Ramsing tabte med 1340 mod 400 og et snit på 11.16 og Ernst Pedersen tabte med ….

Kæmpe Black Friday salg i Dagli`Brugsen

Fredag og lørdag i sidste uge overgik vores Dagli`Brugs sin egen Black Friday rekord fra sidste år med 60% mersalg for de to dage.  Og det er lige knap at uddeler Mads Ramskov og de ansatte har fået armene ned, her en uge efter. Og selv om det var hårdt arbejde for dem alle, var det også noget som har givet gejst og glæde.
Der var nye sms tilbud for hvert kvarter i løbet af de to dage.
Mads er meget tilfreds med den store opbakning Sdr. Feldings borgere viser butikken. Og så bemærkede han også at ….

Generalforsamling i Sdr. Felding Borgerforening onsdag aften

Formand for borgerforeningen gennemgik i sin formandsberetning, hvad der var sket igennem året. Året startede med en velbesøgt  fastelavn arrangement i Det Legende Hus. Affaldsindsamlingen d. 3. april gik fint med lidt færre indsamlere en før, til gengæld var der også mindre affald ved vejene. I juni var der informationsmøde om en evt. kommende Solcellepark, som fik en overvejende positiv tilbagemelding. I juni var borgerforeningen medarrangør af ….

Borgermøde om uddeling af midler fra salget af Gadelys

Tekst og billeder af Grethe Kamstrup
I går den 30. november blev der holdt Borgermøde i Sdr. Felding Hallen – Det Legende Hus.
Formanden Leif Kjær bød velkommen til de fremmødte.
Baggrund for mødet er resultatet af en tidligere afholdt ekstraordinær generalforsamling, hvor det blev besluttet, at der skulle afholdes et Borgermøde, hvor ideer og input kunne diskuteres i forbindelse med uddeling af midler fra ….

Cykellygte event på Sdr. Felding skole her til morgen

Modtaget fra forældre repræsentant for fællesbestyrelsen Lea Bjerre
Ved hjælp fra lokale virksomheder, blev eleverne fra Sdr. Felding skole overrasket med et cykellygte event, hvor der blev sat fokus på synligheden i trafikken, og brugen af lygter her i den mørke tid.
De børn der havde lygter på, fik uddelt en clementin og slikkepind, samt en skulderklap. De børn der ikke havde lygter, fik et sæt lygter med i hånden.
Efterfølgende besøgte bestyrelsesmedlem og skolelederen alle klasser, hvor de resterende elever fik et sæt lygter.
I alt blev der uddelt 257 stk. cykellygter og nu er alle ……

Lokalrådet besøgte Vildbjerg tirsdag aften

Vi var 7 fra Sdr. Lokalråd, der besøgte Vildbjerg og på et møde, i Den Gule Bygning, fik vi en snak med repræsentanter for Erhvervs-, Handels- og Borgerforeningen.
Vores interesse for Vildbjerg og deres organisering, skyldes at de i 2020 har ansat en deltids Bykoordinator – Birthe Luckmann.
Birthe er virkelig en ildsjæl der brænder for at gøre en forskel og hun har sat sit præg på byens forenings- og erhvervsliv, hvor hun hjælper med at udvikle nye ideer, og få dem frem, både imellem ….

Vinderne af lokalarkivets tipskupon til Julemessen er fundet

Modtaget fra Lokalarkivet v. Carsten Tygelsen
Vi har udtrukket vinderne af et gratis medlemskab i Lokalhistorisk forening for Sdr. Felding, Sande og Stakroge, i 2023.
Der var 61 besvarelser. Følgende vindere er blevet udtrukket:
Henrik Christensen Præstevænget Sønder Felding, Michael Vejrup Møllevej Sønder Felding og Margit Nielsen Søndergade Sønder Felding

Rigtig stor tilslutning til juleoptog og julemesse🎅🏻🎅🏻🎅🏻

Årets juleoptog  med Kibæk Tambourkorps i spidsen, var traditionen tro et stort tilløbsstykke for både voksne og børn.
I hallen blev der efterfølgende danset om juletræet, hvor Bibi og Samuel Sandegaard spillede og sang for, og efter dansen delte julelanden slik ud til børnene.
Selve julemessen havde i år rekord med 31 stande, som fyldte godt op i hallen. Hallens bestyrelse sørgede for at man kunne købe suppe, æbleskiver, kaffe øl og sodavand.
Alt i alt et meget vellykket arrangement, stablet på …

Rigtig skidt uge for Sdr. Felding Billard Klub

Modtaget fra Sdr. Felding Billard Klub v. Henning Knudsen
To hold var i kamp i denne uge og det blev til to nederlag og et hold som var oversidder.
Hold 1 spillede ude mod Ølgod og tabte med 6 – 2. Henning Knudsen vandt med 400 mod 346 og et snit på 16.66, Carsten Ramsing tabte med 244 mod 400 og et snit på 8.71, Leif Simonsen tabte med 268 mod 400 og et snit på 14.88 og Ernst Pedersen tabte med ….

Snerydning for private

Kjær Byg har i den kommende vintersæson overtaget snerydningen for private husstande, efter Michael Paggaard. Der bliver kørt alle ugens dage fra 1. december 2022 til 1. april 2023, og der bliver kørt efter kommunens udkaldssystem. Prisen er mellem 700 og 900 Kr. pr. hus, se mere ved at trykke på billedet.