Category Archives: Nyheder

Dejlig aften med Sanglærken og Sebastian

Tekst og billeder Grethe Kamstrup
I går torsdag aften havde Sdr. Felding igen besøg af Sanglærken & Sebastian i Brugsens dejlige have. Igen i år var vejret helt fantastisk skøn, det havde fået rigtig mange mennesker til at nyde den dejlige stemningsmusik i haven, der var fællessang. Tina som sanglærken hedder, sang sammen med Sebastian dejlige sange af mange sangskrivere.
Sebastian spillede klassisk musik, det var helt utroligt og dejlig at høre den ung mand spille. Han har spillet klaver fra han ….

Biografklubben Dagmar Bio sælger medlemskort

På fredag mellem Kl. 15 og 17, har du I Dagli’Brugsen, mulighed for at købe medlemskort til den kommende sæson i Biografklubben Dagmar Bio.
Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi, kan du overføre 300 kroner til vores konto i Handelsbanken 7625-2326095. Husk at anføre navn og adresse.

Ny frisør i Sdr. Felding

I morgen mandag kl. 12.00, åbner Kamila en ny frisørsalon, ”Frisør Kamila”, på Søndergade 12 i Sdr. Felding – tlf. 23 24 80 99.
Kamila bor i dag i Herning, sammen med hendes kæreste Michael og hendes datter på 16 år.
I godt 8 år har Kamila haft frisørsalon i Tinglev i Sønder Jylland, med mange faste kunder og hun er også ked af at skulle forlade Tinglev, men når ….

Sdr. Felding er et rigtig godt sted at bo

I haven på Engen 9 i Sdr. Felding

Interview/snak med Birgitte Ørskov og Jørgen Thomsen
Birgitte Ørskov og Jørgen Thomsen har nu boet på Engen i Sdr. Felding siden 2010 og hvor finder man bedre placering, midt i byen og tæt på åen, og hvor der samtidig er dejligt stille, samt tæt på Dagli´Brugs, bager, genbrugsbutik og lægehus.
Birgitte er født i Frederikssund på Sjælland i 1955 og har siden hun var 9 år været interesseret i svæveflyvning, som hendes far introducerede hende til. Og siden hun var 15 år har ….

Spejdernes Lejr 2022

Borris spejdertrup med Lene Damkjær til venstre

Modtaget fra Lene Damkjær, spejderleder.
Lørdag den 23. juli rejste 12 spejdere (hvoraf 11 går i Sdr. Felding skole) og 2 ledere fra Borris Gruppe, med bus fra Tarm for at deltage på Spejdernes Lejr i Hedeland Naturpark midt på Sjælland.
I alt 32.000 spejdere fra 52 forskellige lande var samlet til Nordens største spejderlejr og det var helt sikkert noget der gjorde indtryk på ….

I august begynder børnene i skole i Herning Kommune

Billede fra 2021

Mange af børnene skal for første gang ud i trafikken på egen hånd. Derfor opfordres alle trafikanter til at holde godt øje med børnene og vise hensyn. I løbet af uge 31 sætter Herning Kommune ikke mindre end 94 skilte med ”Børn på vej” op på rigtig mange af skolevejene i kommunen. Skiltene er en del af en landsdækkende kampagne, som Rådet for Sikker Trafik og kommunerne står bag. Godt 1000 børn starter i 0. klasse i Herning Kommune, og til hver af disse skoleelever er der en trafikopgavebog samt en refleksvest. Derved bliver der helt fra børnenes ….

Osman er tilbage og Bella Rosa er åbent igen👍👍🙂

Efter 14 dages ferie til Tyrkiet, hvor Osman sammen med kone og børn har besøgt sine forældre, familie og holdt ferie, er han nu tilbage, så vi igen kan købe pizza mm. i Belle Rosa på Strøget i Sdr. Felding.

Besøg hos Ninna og Niels Bjarne

Ninna og Niels Bjarne Frederiksen har nu været gift i over 50 år, de havde guldbryllup fredag d. 10. juni og fejrede det med et stor fest i Det Legende Hus. De mødte hinanden til en sølvbryllupsfest i 1967 i Sdr. Felding, og fandt efterfølgende sammen.
I nogle år boede de i lejlighed i Sdr. Felding inden de købte hus på Mølholmvej. Niels Bjarne var uddannet møbelsnedker på møbelfabrikken i Sdr. Felding, hvor han også var ….

Svaner med 5 unger i Skjern Å

Foto: Birgitte Ørskov 

Nyt tee-sted på Åskov Golfbane

Lånt fra Åskov Golfklubs Facebook side
Den sidste klipning ved det nye tee-sted på hul 11, som tages i brug fredag den 22. juli 2022.
Hullets nye længder bliver nu 140 m. fra gul tee og 120 m. fra rød tee.
Indtil vi modtager ny baneopsætning til GolfBox fra Dansk Golf Union er de angivne længder på scorekortet desværre ikke opdateret, men skiltene på tee-stedet viser de korrekte mål.