Sdr. Felding Kulturforening indbyder til koncert

Og det er med Peter Vesth og Kristian Rusbjerg.
Koncerten er fredag d. 3. november i Det Legende Hus kl. 18.00 med spisning af en dejlig menu fra Klods Hans.
Billetter kan købes her
Mange kender nok bedst Peter Vesth når man nævner sangen Veras Vinterven, eller måske fra en herlig sommerferie på Bornholm, hvor Peter og hans bror Torkild var en fast del af musikken på øen i mange år. Med sin guitar  …

om halsen og muntre anekdoter spiller og synger han sine sange med nærhed og en tydelig glæde, der smitter af på sit publikum.

Peter har sunget og spillet i mange årtier og har igennem tiden skrevet noget nær 500 sange, som er nået langt ud over vores landegrænse. Adskillige gange har han været i Nashville Tennessee, for at indspille og skrive sange og på den måde fået en skabt sig en spillestil der i USA nok vil blive kaldt Country and Folk. Herhjemme i Danmark har vi lidt mere svært ved at sætter Peter Vesth i en bås. Han bliver beskyld for at være for dansktopagtig til folkemusikken og for folkemusikagtig til dansktoppen. Sidste år modtog han dog prisen som årets Mandlige Dansktopsanger i Boxen i Herning. Han har nu også haft mere end 50 sange på Dansktoppen og omkring halvdelen har ovenikøbet nået første pladsen. Noget kun Fede Finn og Funnyboyz og Kandis har overgået igennem tiden.

Kristian Rusbjerg spiller hvert år i Mariehaven i Ansager til Sommersang i Mariehaven og bliver jævnligt spillet i TV med mange af sine musikalske legekammerater, her i blandt Peter Vesth.

Sammen optræder Peter Vesth og Kristian Rusbjerg landet rundt og skaber en herlig stemning med Peters festlige sange, stille ballader og muntre anekdoter.