Tirsdag aften afholdte borgerforening generalforsamling

En veloplagt formand Dorthe Viborg indledte med spørge om det var i orden at hun var dirigent og sørgede for referatet, og det var ok.
Under formandens beretning kom Dorthe bl.a. ind på borgerforeningen sammen med Charlotte Ramsing og Hanne Thomsen-Mühlbrand, har søgt og fåett bevilget 200.000 Kr. fra Gadelys uddelingen, 150.000 Kr. fra Herning kommune og mindre beløb fra private sponsorer, sammen med spejderne i Borris blev der lavet Halloween opstillinger rundt i byen, foreningen har været ….

medvirkende til Børnefestival på skolen. Derudover har der været Fastelavnsfest i hallen, affaldsindsamling, Kulturfest ved hallen Skt. Hans bål og Sanglærken i Brugsens Have.

Carita D. Jensen fremlagde regnskabet, som viste fremgang i kontingentindtægter og i et stort overskud som skyldes de mange donationspenge der er indkommet.

Vedtægterne blev tilrettet, så formålet blev mere præcist formuleret.

Til bestyrelsen var der genvalg af Annie Kamp, Dorthe Viborg og Carita D. Nielsen

Efterskrift fra Dorthe Viborg: Vi har netop afsluttet Generalforsamling i Borgerforening. Der blev fra nogle deltagere gjort opmærksom på at der er borgere i byen, som tror at Borgerforeningen bruger en masse penge på Trolde projektet, hvilket vi kunne svare ikke er korrekt. Til jeres info, så skrives det således i referatet: Der er borgere som gør opmærksom på, at nogen i byen formoder, at Borgerforeningen bruger mange penge på Thomas Dambo Trold projektet. Dette er ikke korrekt. Projektet finansieres via fondsansøgninger, sponsorer og kommunen. De penge som går til projektet, via disse 3 kanaler, står kun til brug til dette projekt