Generalforsamling og nytårskur i Bussens Venner

Indlæg indsendt af Grethe Kamstrup
Torsdag d. 1. februar var der generalforsamling og nytårskur i “Bussen Venner”. Centerleder for Engholmcentret, Heidi Rugbjerg, bød velkommen.Heidi Rugbjerg fortalte lidt om to lejligheder, der står tomme og om to andre lejligheder, der er under reparation.

Når der var tomme lejligheder på Engholm, er det fordi mange ældre borgere bliver i deres ældreboliger længere.

Heidi takkede de mange frivillige der kommer og hjælper på hjemmet, samt de skubbere der kommer om onsdagen, så de ældre kan komme udenfor i naturen.
Derfra overtog formand Martin Arnbjerg. Han fortalte, at alle arbejder på, at beboerne på Engholm har det bedst muligt. Han understregede, at det er meget vigtig, at hjælpe hinanden.

Han bød velkommen til generalforsamlingen og takkede for støtten til Bussens Venner. Overalt hvor Bussens Venner henvender sig, får foreningen en fin behandling, og det er vigtig for bestyrelsens engagement.

2023 har været et godt år med bussen. Den har kørt mange ture.

På billedet ses centerleder Heidi Rugbjerg og medlemmer af bestyrelsen (Martin Arnbjerg, Poul Erik Mikkelsen, Niller, Laila Pedersen og Chr. Mølsted)

Der er kommet mange penge ind til vedligehold og til hensættelse til ny bus. Foreningen deltog igen i 2023 til Engholm julemarked den 25 november og til Julemessen i Det Legende Hus, søndag den 3. december. De to markeder var godt besøgt.

Der har været flere bestyrelsesmøder, hvor bestyrelsen har drøftet situationen omkring køb af bus. Der er arbejdet med at modtage arv, hvor foreningen skulle fritages for arveafgift.
Foreningen har i 2023 modtaget ca. 160.000 i arv og ansøgte legater. Det har været rigtig godt.
Bestyrelsen håber, at de ved udgangen af april kan have bussen klar til at køre – fuldt monteret indvendigt og med sponsorreklamer udvendigt.

Grunden til, at bestyrelsen handler nu er, at der er gået tre år siden der er skrevet kontrakter med sponsorerne. Bestyrelsen har derfor sendt en nytårshilsen ud og orienteret sponsorerne om, at bestyrelsen henvender sig igen.

På valg var Laila Pedersen, Christian Mølsted, Ove Kjærsgaard og Christer Jensen. Alle modtog genvalg og fortsætter.

Efter generalforsamlingen spillede Martin Arnbjergs søn og to børnebørn, Jens, Martin og Søren Arnbjerg, 60’er, 70’er og Kim Larsen musik.
Dagen sluttede med et glas vin, kaffe, boller med pålæg, samt lagkage.

Der var 15 deltagere i arrangementet og de fik alle en tak for støtten til Bussens Venner.