Dagmar Bio MadStafet

Vi er heeeelt blæst bagover efter i går!! 6 tophemmelige værter tog imod 36 søde, taknemmelige og feststemte gæster til Dagmar Bios allerførste (men absolut IKKE sidste!) MadStafet.

Alle mødtes kl. 17 til et dejligt glas bobler sponseret af DagliBrugsen Sdr. Felding. Der var en forventningens glæde og masser af sommerfugle i maverne på gæsterne.

Kl. 17.40 åbnede alle en kuvert med en adresse i, og begav sig afsted mod et hjem, de ikke på forhånd kendte. Her stod vores 6 modige værtsfamilier klar med dejlige forretter og vin sponseret af Ilderhede Kloak- og Spuleservice.
Efter 45 minutter hos første familie, bevægede gæsterne sig på kryds og tværs videre til den adresse de fandt i kuvert nr. 2
Det samme skete efter hovedretten, og i løbet af omkring 4 timer, havde alle gæster spist hos 3 forskellige værtspar og været sammen med 18 gæster. Ét sted havde en af værterne fødselsdag og ét af værtsparrene kunne på dagen fejre deres 55 års bryllupsdag
…og SIKKE nogle glade og smilende mennesker der omkring kl. 21.30 “landede” i Dagmar Bio igen. SÅ mange indtryk, så meget hjerte- og husrum, så mange nye kendskaber og venskaber. Det var helt overvældende!
Dagen derpå sidder det lille arrangementsudvalg tilbage med en fornemmelse af, at Sdr. Felding rykkede lidt tættere sammen i aftes OG vi kan allerede nu afsløre, at vi gentager successen igen næste efterår – altså efteråret 2025.
Til jer der deltog som værter eller gæster: TAK for at I var så modige, TAK for at være gæstfrie/gode gæster – TAK for jer! ❣️

Indlæg indsendt af Dagmar Bios arrangementsudvalg