Generalforsamling i Sdr. Felding Varmeværk

Torsdag d. 14. marts var der ordinær generalforsamling i Sdr. Felding Varmeværk.
Bestyrelsesformand Niels Jørgen Lohff Nielsen bød velkommen og takkede for, at 37 personer havde lyst til, at høre hvordan det stod til på varmeværket.

I formandens beretning, kunne Niels Jørgen fortælle, at han generelt er godt tilfreds med, hvordan det står til på varmeværket i Sdr. Felding. Han fremhævede, at kapacitet og energikilde er ok. Han fremhævede, at han syntes varmeværket havde vist rettidig omhu. Elprisen er næsten ok, men pga. den investering der er lavet i et nyt anlæg, kunne bestyrelsen godt ønske sig, at renterne snart går nedad.

Samarbejdet med Troldhede varmeværk omkring vagter letter dagligdagen. Der er også et godt forhold til varmeværkerne i Kibæk og Sdr. Omme.

Niels Jørgen takkede bestyrelsen og Tonny, Stefan, Henrik og Benny for et godt samarbejde. På valg til bestyrelsen var Henrik Nissen, Jan Andersen og Niels Christian Lauridsen. De modtog alle genvalg.

Den største aktivitet i 2023 har været driftserfaring med det nye varmepumpe-anlæg. Det er en investering, som har skabt opmærksomhed, og varmeværket er stolte over, at de i oktober 2023 fik Fjernvarme-prisen. I 2023 var der også jubilæumsreception, da Niels Jørgen Lohff Nielsen havde været i bestyrelsen for varmeværket i 40 år. Det var en festlig dag med mange gæster.

Henover sommeren var der flere stop på værket, pga. mindre brud og reparationer.

Varmeværket takkede for forståelse for prisstigningen i forbindelse med investeringerne. Regnskabet ser godt ud, og der er et lille overskud. Nøgletallet er ok. Varmeforbrug lige nu er ca. 1 m3 pr, døgn, hvilket er fint.

Indlæg indsendt af Grethe Kamstrup