Sæsonens sidste træfstævne

Sæsonens sidste træfstævne blev afviklet i Bording. Grundet gymnastikopvisning i Sdr. Felding var det en mindre gruppe vi havde afsted til Bording. Men der var både SØLV og GULD med hjem til Sdr. Felding!

Oliver Pilgaard Hansen var med i herresingle grp.5. I puljen vandt Oliver alle 4 kampe og blev en sikker puljevinder. Kun i en enkelt af kampene var der spænding hvor Oliven vandt i 3 sæt med cifrene 21-19, 19-21 og 21-13 over Marcus Laursen fra Kibæk. Hermed blev Oliver finaleklar.

I finalen blev det til endnu en sikker sejr med 21-8, 21-15 over Albert Jepsen ligeledes fra Kibæk. Flot guld til Oliver der starter den nye sæson i grp.6

Og i netop grp.6 var Sdr. Felding-drengene helt suveræne i Bording. I herresingle nåede både Kasper Mikkelsen og Otto Højen Nielsen frem til finalen efter udelukkende 2-sæts sejre. I den rene Sdr. Felding finale vandt Kasper 21-12, 21-16. Guld til Kasper og sølv til Otto.

I herredouble i samme gruppe nåede Asger Holmgaard Bertelsen og Kasper Mikkelsen frem til finalen efter fornemt spil. Alle 3 puljekampe samt semifinalen blev vundet i 2 sæt. Drengene måtte dog nøjes med sølv efter nederlag til Valdemar Duraes og Max Brix fra Bording. Et par Kasper og Asger ellers havde vundet over i puljen. Men i finalen blev det til nederlag i en tæt kamp med cifrene 21-18, 13-21 og 21-16. Hermed sluttede en flot sæson hvor Sdr. Felding har taget godt for sig af pokaler til træfstævnerne.

Som afslutning på sæsonen var ungdomsspillerne inviteret til Natminton hvor der blev spillet badminton med selvlysende net, streger og bolde i en mørk hal. Der blev hygget, spist pizza og chips og spillet masser af badminton fra kl. 20 til 23 i Det Legende Hus.

Udover træfstævnerne, hvor klubberne er fra nærområdet, har 4 drenge fra træfklubberne gået sammen om at lave et hold i DGI-turneringen. Og drengene har spillet en rigtig flot sæson og kvalificeret Team Træf (som holdet kaldes) til DM for hold som afvikles i weekenden 20/21 april i Hørning ved Århus. Der kommer i alt 8 klubber fra hele Danmark for at dyste om DM-titlen. Med på holdet er lokale Jeppe Mikkelsen. De øvrige spillere er Magnus Jeppesen fra Kibæk samt Milan Hansen og Mikkel Sørensen begge fra Engesvang

For at fremme interessen for badminton har badmintonudvalget lejet Det Legende Hus til badminton en række lørdage og et par fredage hen over sommeren.

Det er for ALLE der måtte have lyst til at spille badminton.

Det er gratis og der er ingen tilmelding.

  • Man skal selv medbringe ketcher og bolde (der vil stå lidt brugte bolde i dommertårnet til fri afbenyttelse)
  • Man skal selv sørge for at sætte net op og tage net ned igen
  • Børn under 18 år SKAL have en voksen med.

Datoer:

  • Lørdag 6. april kl. 10-12
  • Fredag 12. og 19. april kl. 16-18
  • Lørdag 27. april kl. 10-12
  • Lørdag 4., 11. og 25. maj kl. 10-12
  • Lørdag 1., 8., 15. og 22. juni kl. 10-12