Afsked med Sdr. Felding Kulturforening

Det er med vemod, at vi nu tager endeligt afsked med Sdr. Felding Kulturforening. Foreningen fik en levetid på ni år fra d. 1. januar 2015 til d. 31. december 2023. Bestyrelsen har haft sit sidste møde d. 3. april 2024.’

Ved to ekstraordinære generalforsamlinger i 2023 blev det besluttet at nedlægge foreningen med udgangen af 2023. Det har dog først nu været muligt at afslutte regnskabet endeligt, da foreningen i samarbejde med Indre Mission, Menighedsrådet og Danske Seniorer har været med til planlægning og udførelse af en højskoledag i januar 2024.

Ifølge § 10 i foreningens vedtægter om opløsning af foreningen skal et eventuelt overskud, efter betaling af foreningens gæld, anvendes til alment velgørende formål i lokalområdet.

Bestyrelsen har derfor besluttet at give 5000,- kr. til hver af følgende tre foreninger: Engholms Venner, Lokalhistorisk Forening for Sdr. Felding, Sandet og Stakroge samt Søndagscafeen i Sdr. Felding. Den største donation på 40.000,- kr. går til Danske Seniorer, hvor mange af Kulturforeningens tidligere medlemmer også er medlem.

Interesserede kan se protokollen for Sdr. Felding Kulturforening hos Lokalhistorisk Forening.

Indlæg indsendt af Lene Schmidt