Velkommen i den grønne lund med Erik Grip

Dagmar Bio åbnede dørene for glade og forventningsfulde gæster en frisk forårsfredag i april. Nogle kom gående eller kørende og andre kom fra en lækker koncertmenu på Klods Hans.

Inde i den varme biografsal var den veloplagte Erik Grip klar til at gå på scenen. Erik Grip har underholdt med sang og musik i mange år, og han er beviset på, at visesang langt fra er en stillestående oplevelse. Erik Grip indledte med en fortælling om, at han havde været i Sdr. Felding én gang før, og før han nåede at sige årstallet kom det fluks fra salen, at det var i 1984. Det var til halbal, hvilket almindeligvis ikke er det en visesanger synger og spiller til, også selvom han synger” Rose, skal vi danse” Så rammen i Dagmar Bio var helt perfekt til den dygtige visesanger.

Aftenen blev krydret med et væld af humoristiske anekdoter og røverhistorier og et bredt udvalg af sange fra sangskatten.
Der blev sunget ”Åbent landskab”, ”Velkommen i den grønne lund” og flere af de kendte viser, som publikum kunne teksten til. Der var god stemning og godt humør, så tak til Erik Grip for, at ”Du kom med alt det der var dig”.

I pausen og efter koncerten tog Erik Grip sig tid til at tale med publikum. Der var ingen tvivl om, at visesangeren befandt sig godt i selskab med alle jer, der var kommet til koncerten. Tak for I kom.

En del af gæsterne havde forudbestilt en oste- eller en kagetallerken fra Klods Hans. Maden kunne nydes i Dagmar Baren efter koncerten, og gæsterne hyggede sig med hinanden, inden turen gik hjem.